O nas   |   Kontakt   |   Jak zamawiać   |   Koszty przesyłki   |   Regulamin zakupów   |   Polityka prywatności   |   Odbiór osobisty

z miłości do czytania!

w naszej ofercie znajduje się 139120 produktów
panel Klienta
panel Klienta ▼
zaloguj się |  |
utwórz nowe konto
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
wyszukiwanie zaawansowane >
działy
lovebooks.pl > Ochrona danych osobowych Komentarz
Ochrona danych osobowych Komentarz

Ochrona danych osobowych Komentarz

Barta Janusz
Markiewicz Ryszard
Fajgielski Paweł

Dział:
EAN: 9788326414817
ISBN: 978-83-264-1481-7
Stron: 1020
Data wydania: 2011, Oprawa: twarda
dostępność: 2 szt.
cena: 219,00  123,74 zł
szt.
do koszyka
rabat
43%
oszczędzasz 95,26 zł
odnośnie ceny sugerowanej
Wysyłka w ciągu 48 godzin !
Dostawa już od 3.99 zł !

szczegóły >
Zamów przez telefon:
12 312 03 20
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu

Prezentowana publikacja jest jedynym na rynku tak obszernym Komentarzem do Ustawy o ochronie danych osobowych. Autorzy omawiają założenia ustawy i najistotniejsze problemy związane z ochroną danych osobowych oraz prezentują polskie rozwiązania prawne w ujęciu prawa międzynarodowego, w tym unijnego. Szczegółowo przedstawiają m.in.: Ochronę danych osobowych na płaszczyźnie międzynarodowej, Zagadnienia zgodności prawa polskiego z prawem unijnym, Ochronę danych osobowych w systemie prawa polskiego na gruncie ustaw i konstytucji, Przetwarzanie i ochronę danych w sieciach komputerowych, Szczególne przepisy o ochronie danych w telekomunikacji, Zagadnienia obrotu danymi osobowymi, Ochronę danych osobowych w działalności mediów. Opracowanie zawiera również bardzo obszerny wybór aktów prawnych, w tym międzynarodowych.

Inne książki tego autora:
Podobne tytuły
Ochrona danych osobowych Komentarz

Ochrona danych osobowych Komentarz

Prezentowana publikacja jest największym na rynku komentarzem do ustawy o ochronie danych osobowych. Autorzy omawiają założenia ustawy i najistotniejsze problemy związane z ochroną danych osobowych oraz prezentują polskie rozwiązania prawne...

cena: 239,00  199,81 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych - praktyczny komentarz, wzorcowa dokumentacja

Ochrona danych osobowych - praktyczny komentarz, wzorcowa dokumentacja

Poradnik stanowi kompleksowe omówienie wszystkich najważniejszych zagadnień związanych z ochroną danych osobowych Z książki dowiesz się m.in.: - co to są dane osobowe i jakie dane podlegają ochronie, - jak stworzyć i wdrożyć system...

cena: 147,00  134,55 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w Unii Europejskiej po reformie. Komentarz do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego

Ochrona danych osobowych w Unii Europejskiej po reformie. Komentarz do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego

Stan prawny: październik 2016 r. Jedyny praktyczny komentarz do unijnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych, zawierający obszerne orzecznictwo, przykłady i najlepsze praktyki. Jakie zmiany przynosi unijne rozporządzenie o ochronie...

cena: 169,00  156,60 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w praktyce

Ochrona danych osobowych w praktyce

Materiał zawarty w książce adresowany jest do wszystkich osób, które decydują o zbieraniu, przetwarzaniu i zabezpieczaniu danych osobowych. W publikacji przedstawiono wyczerpująco wszystkie zagadnienia dotyczące przetwarzania danych...

cena: 69,00  54,58 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych medycznych

Ochrona danych osobowych medycznych

Stan prawny: wrzesień 2016 r. Praktyczny poradnik o ochronie danych osobowych medycznych Czy wiesz, że większość placówek medycznych popełnia błędy w prowadzonej dokumentacji medycznej pacjentów? Zgodnie z raportem Najwyższej Izby...

cena: 129,00  107,85 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w jednostkach oświaty

Ochrona danych osobowych w jednostkach oświaty

Drugie wydanie publikacji uwzględnia przed wszystkim nowelizację ustawy o ochronie danych osobowych dokonaną ustawą z 7.11.2014 r. o ułatwieniu wykonywania działalności gospodarczej (Dz.U. 2014 r. poz. 1662). Z punktu widzenia jednostek...

cena: 129,00  119,53 zł
do koszyka
Ochrona danych medycznych i osobowych pacjentów

Ochrona danych medycznych i osobowych pacjentów

Poradnik zawiera zbiór najbardziej aktualnych odpowiedzi na problemy pojawiające się przy przetwarzaniu danych osobowych pacjentów w placówkach medycznych uwzględniając zmiany obowiązujące od 1 stycznia 2016 r. Wskazówki ekpertów będą...

cena: 79,00  74,10 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w przedszkolu 2015

Ochrona danych osobowych w przedszkolu 2015

?Ochrona danych osobowych w przedszkolu? jest cennym wsparciem dla dyrektorów przedszkoli w procesie gromadzenia, przetwarzania i przechowywania danych osobowych uczniów oraz pracowników placówki. Nowe wydanie! Stan prawny na wrzesień 2015...

cena: 99,00  67,12 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w szkole 2015

Ochrona danych osobowych w szkole 2015

?Ochrona danych osobowych w szkole? jest cennym wsparciem dla dyrektorów szkół w procesie gromadzenia, przetwarzania i przechowywania danych osobowych uczniów oraz pracowników placówki. Nowe wydanie! Stan prawny na wrzesień 2015 r. Artykuły...

cena: 99,00  67,12 zł
do koszyka
Ochrona Danych Osobowych w marketingu internetowym

Ochrona Danych Osobowych w marketingu internetowym

Książka Ochrona danych osobowych w marketingu internetowym to przydatny poradnik dla wszystkich tych, którzy prowadzą działania marketingowe z wykorzystaniem narzędzi internetowych. Trzeba pamiętać, że powinny być one nie tylko skuteczne,...

cena: 89,00  83,48 zł
do koszyka
więcej...
Biuro obsługi klienta jest do Państwa dyspozycji: od poniedziałku do piątku w godz 9:00-19:00, w soboty od 9:00 - 16:00, tel. +48 12 312 03 20 mail. sklep@lovebooks.pl
opracowanie Prekursor