O nas   |   Kontakt   |   Jak zamawiać   |   Koszty przesyłki   |   Regulamin zakupów   |   Polityka prywatności   |   Odbiór osobisty
w naszej ofercie znajduje się 151553 produkty
panel Klienta
panel Klienta ▼
zaloguj się |  |
utwórz nowe konto
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
wyszukiwanie zaawansowane >
działy
lovebooks.pl
    >
  1. Pozostałe
  2. > Ochrona danych osobowych w szkole 2015
Ochrona danych osobowych w szkole 2015

Ochrona danych osobowych w szkole 2015

Wydawca: Oficyna MM
Dział: Pozostałe
EAN: 9788361123538
Stron: 0, Format: 12.0x12.0cm
Data wydania: 2015, Oprawa: kartonowa
dostępność: 3 szt.
cena: 99,00 zł
szt.
do koszyka
PROSIMY O NIE SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ

szczegóły >
Zamów przez telefon:
12 312 03 20
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu
> napisz komentarz

?Ochrona danych osobowych w szkole? jest cennym wsparciem dla dyrektorów szkół w procesie gromadzenia, przetwarzania i przechowywania danych osobowych uczniów oraz pracowników placówki. Nowe wydanie! Stan prawny na wrzesień 2015 r. Artykuły zostały zaktualizowane zgodnie z najnowszymi zmianami w prawie, dotyczącymi m.in. nowych obowiązków i zasad powoływania administratora bezpieczeństwa informacji (ABI). Na płycie znajdują się m.in.: akty prawne związane z ochroną danych osobowych, artykuły i komentarze do przepisów, omówienie najnowszych zmian (m.in. dotyczących powołania i zadań ABI-ego), przykładowe wzory dokumentów, gotowe do edycji i druku, praktyczne porady przydatne w razie inspekcji GIODO, odpowiedzi prawnika na najczęściej zadawane pytania. W nowym wydaniu pojawiły się dwa nowe rozporządzenia: Rozporządzenie Ministra Administracji i Cyfryzacji z dnia 11 maja 2015 r. w sprawie sposobu prowadzenia przez administratora bezpieczeństwa informacji rejestru zbiorów danych Rozporządzenie Ministra Administracji i Cyfryzacji z dnia 11 maja 2015 r. w sprawie trybu i sposobu realizacji zadań w celu zapewniania przestrzegania przepisów o ochronie danych osobowych przez administratora bezpieczeństwa informacji

Podobne tytuły
Ochrona danych osobowych w przedszkolu 2015

Ochrona danych osobowych w przedszkolu 2015

?Ochrona danych osobowych w przedszkolu? jest cennym wsparciem dla dyrektorów przedszkoli w procesie gromadzenia, przetwarzania i przechowywania danych osobowych uczniów oraz pracowników placówki. Nowe wydanie! Stan prawny na wrzesień 2015...

cena: 99,00 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych Komentarz

Ochrona danych osobowych Komentarz

Prezentowana publikacja jest największym na rynku komentarzem do ustawy o ochronie danych osobowych. Autorzy omawiają założenia ustawy i najistotniejsze problemy związane z ochroną danych osobowych oraz prezentują polskie rozwiązania prawne...

cena: 239,00 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych Komentarz

Ochrona danych osobowych Komentarz

Prezentowana publikacja jest jedynym na rynku tak obszernym Komentarzem do Ustawy o ochronie danych osobowych. Autorzy omawiają założenia ustawy i najistotniejsze problemy związane z ochroną danych osobowych oraz prezentują polskie...

cena: 219,00 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w praktyce

Ochrona danych osobowych w praktyce

Materiał zawarty w książce adresowany jest do wszystkich osób, które decydują o zbieraniu, przetwarzaniu i zabezpieczaniu danych osobowych. W publikacji przedstawiono wyczerpująco wszystkie zagadnienia dotyczące przetwarzania danych...

cena: 69,00 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych medycznych

Ochrona danych osobowych medycznych

Stan prawny: wrzesień 2016 r. Praktyczny poradnik o ochronie danych osobowych medycznych Czy wiesz, że większość placówek medycznych popełnia błędy w prowadzonej dokumentacji medycznej pacjentów? Zgodnie z raportem Najwyższej Izby...

cena: 129,00 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w jednostkach oświaty

Ochrona danych osobowych w jednostkach oświaty

Drugie wydanie publikacji uwzględnia przed wszystkim nowelizację ustawy o ochronie danych osobowych dokonaną ustawą z 7.11.2014 r. o ułatwieniu wykonywania działalności gospodarczej (Dz.U. 2014 r. poz. 1662). Z punktu widzenia jednostek...

cena: 129,00 zł
do koszyka
Ochrona danych medycznych i osobowych pacjentów

Ochrona danych medycznych i osobowych pacjentów

Poradnik zawiera zbiór najbardziej aktualnych odpowiedzi na problemy pojawiające się przy przetwarzaniu danych osobowych pacjentów w placówkach medycznych uwzględniając najnowsze zmiany oraz te, które czekają podmioty lecznicze od 1...

cena: 79,00 zł
do koszyka
Tajemnice zawodowe i ochrona danych osobowych w instytucjach finansowych

Tajemnice zawodowe i ochrona danych osobowych w instytucjach finansowych

Monografia przedstawia kompleksowo praktyczne aspekty ochrony danych osobowych we wszystkich instytucjach finansowych: bankach, oddziałach instytucji kredytowych i banków zagranicznych, SKOK-ach, zakładach ubezpieczeń, funduszach...

cena: 99,00 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych i informacji niejawnych w sektorze publicznym

Ochrona danych osobowych i informacji niejawnych w sektorze publicznym

Z dniem 1.1.2015 r. weszła w życie ustawa z 7.11.2014 r. o ułatwieniu wykonywania działalności gospodarczej (Dz.U. z 2014 poz. 1662). Wprowadziła ona liczne i dość istotne zmiany do ustawy z 29.8.1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j....

cena: 139,00 zł
do koszyka
Ochrona Danych Osobowych w marketingu internetowym po zmianie przepisów

Ochrona Danych Osobowych w marketingu internetowym po zmianie przepisów

?Ochrona danych osobowych w marketingu internetowym po zmianie przepisów? to publikacja, która przeprowadzi czytelnika przez kolejne etapy planowania działań marketingowych w Internecie zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych....

cena: 89,00 zł
do koszyka
więcej...
Biuro obsługi klienta jest do Państwa dyspozycji: od poniedziałku do piątku w godz 9:00-19:00, w soboty od 9:00 - 16:00, tel. +48 12 312 03 20 mail. sklep@lovebooks.pl