O nas   |   Kontakt   |   Jak zamawiać   |   Koszty przesyłki   |   Regulamin zakupów   |   Polityka prywatności   |   Odbiór osobisty

z miłości do czytania!

w naszej ofercie znajduje się 138760 produktów
panel Klienta
panel Klienta ▼
zaloguj się |  |
utwórz nowe konto
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
wyszukiwanie zaawansowane >
działy
lovebooks.pl > Dane osobowe w firmie
Dane osobowe w firmie

Dane osobowe w firmie

Przemysław Kral

Wydawca: ODDK
Dział:
EAN: 9788378041948
ISBN: 9788378041948
Stron: 156, Format: 16.5 x 23.5 cm
Data wydania: 2014, Oprawa: miękka
chwilowo niedostępna
powiadom mnie, kiedy pozycja pojawi się w sprzedaży
Wysyłka w ciągu 48 godzin !
Dostawa już od 3.99 zł !

szczegóły >
Zamów przez telefon:
12 312 03 20
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu

Instruktaż dla wszystkich! Nawet mała firma, jeśli przetwarza dane osobowe, musi w określonych przypadkach prowadzić złożoną dokumentację oraz wdrożyć skomplikowane zabezpieczenia. Poznaj unikatowy przewodnik po wszystkich meandrach prawnych dotyczących ochrony danych osobowych w firmie. Co to są dane osobowe, jakie dane podlegają ochronie i na czym ona polega? Jak zgodnie z prawem przetwarzać posiadane dane? Jakie są obowiązki administratora? Zasady powierzania przetwarzania danych innemu podmiotowi. Szczegółowa instrukcja jak dokonać zgłoszenia do GIODO. Osobny rozdział poświęcono ochronie danych osobowych pracowników w firmach. A także kompleksowy zestaw firmowych dokumentów, w tym m.in. zgłoszenie zbioru danych do rejestracji GIODO, wypełnione w kilku wariantach polityka bezpieczeństwa instrukcja zarządzania systemem informatycznym służącym do przetwarzania danych osobowych ewidencja osób upoważnionych do przetwarzania danych osobowych pisemne upoważnienie do przetwarzania danych osobowych umowa o powierzenie przetwarzania danych osobowych oraz odpowiednie wnioski, informacje i zgłoszenia. Integralną częścią publikacji jest suplement elektroniczny, który zawiera niezbędne dokumenty przygotowane w formacie MS Word. Suplement umożliwia łatwą edycję, zapis i wydruk dokumentów.

Podobne tytuły
Jak skutecznie chronić dane osobowe w instytucjach kultury.

Jak skutecznie chronić dane osobowe w instytucjach kultury.

Dzięki tej książce sprawdzisz, czy od kandydata do pracy w instytucji kultury oraz od dyrektora można żądać zaświadczenia o niekaralności. A także jak wypełniać poszczególne dokumenty związane z ochroną danych osobowych. Będziesz...

cena: 69,00  64,71 zł
do koszyka
Dane elementarne

Dane elementarne

Akcja powieści toczy się w latach 1947-1980, a kończy w momencie wybuchu strajku w stoczni szczecińskiej. Bohaterowie spędzają w Szczecinie dzieciństwo, potem wyjeżdżają na studia do różnych miast. Część z nich powraca, część...

cena: 38,00  25,76 zł
do koszyka
Medytuj a będzie Ci dane. Podręcznik i audiobook do realizacji marzeń

Medytuj a będzie Ci dane. Podręcznik i audiobook do realizacji marzeń

Esther i Jerry'ego Hicks nikomu specjalnie przedstawiać nie trzeba. Ci amerykańscy odkrywcy Prawa Przyciągania zyskali już ogromną popularność w kilkunastu krajach, w tym w Polsce. Ich najnowsza publikacja pokazuje, że spełnianie marzeń...

cena: 34,30  22,07 zł
do koszyka
Auto osobowe
cena: 20,00  16,14 zł
do koszyka
Wychowanie osobowe

Wychowanie osobowe

Istotą wychowania człowieka jako osoby jest w pierwszej kolejności poznanie tajników ludzkiego życia, biorąc pod uwagę wszystkie jej sfery: intelektualną, moralną, psychiczną, religijną i społeczną. Celem wychowania jest pełny rozwój...

cena: 39,90  27,05 zł
do koszyka
Auto osobowe mix

Auto osobowe mix

UWAGA! Towar wybierany losowo.

cena: 7,80  6,30 zł
do koszyka
Samochody osobowe i pochodne

Samochody osobowe i pochodne

Podręcznik akademicki poświęcony podstawom budowy i działania samochodów osobowych i pochodnych (małych dostawczych, uterenowionych i terenowych). Opisano ich ogólny układ konstrukcyjny, podział i klasyfikację oraz ich układy i zespoły....

cena: 55,65  38,92 zł
do koszyka
Auto osobowe na baterie

Auto osobowe na baterie

Plastikowe auto osobowe na baterie w kolorze czerwonym.

cena: 17,99  14,61 zł
do koszyka
Handlowe spółki osobowe

Handlowe spółki osobowe

Książka zawiera kompleksową analizę wszystkich spółek osobowych występujących w kodeksie spółek handlowych (spółki jawnej, partnerskiej, komandytowej i komandytowo-akcyjnej). W opracowaniu omówione zostały w szczególności kwestie...

cena: 139,00  116,22 zł
do koszyka
Auto osobowe plastikowe białe

Auto osobowe plastikowe białe

Plastikowe białe auto osobowe ze światłem oraz dźwiękiem.

cena: 22,00  17,84 zł
do koszyka
więcej...
Biuro obsługi klienta jest do Państwa dyspozycji: od poniedziałku do piątku w godz 9:00-19:00, w soboty od 9:00 - 16:00, tel. +48 12 312 03 20 mail. sklep@lovebooks.pl
opracowanie Prekursor