O nas   |   Kontakt   |   Jak zamawiać   |   Koszty przesyłki   |   Regulamin zakupów   |   Polityka prywatności   |   Odbiór osobisty
w naszej ofercie znajduje się 144215 produktów
panel Klienta
panel Klienta ▼
zaloguj się |  |
utwórz nowe konto
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
wyszukiwanie zaawansowane >
działy
lovebooks.pl
    >
  1. Literatura
  2. >
  3. Biznes
  4. > Dane osobowe w firmie
Dane osobowe w firmie

Dane osobowe w firmie

Przemysław Kral

Wydawca: ODDK
Dział: Literatura > Biznes
EAN: 9788378041948
ISBN: 9788378041948
Stron: 156, Format: 16.5 x 23.5 cm
Data wydania: 2014, Oprawa: miękka
chwilowo niedostępna
powiadom mnie, kiedy pozycja pojawi się w sprzedaży
Zamówienia wysyłamy do 2 dni roboczych !
Dostawa już od 3.99 zł !

szczegóły >
Zamów przez telefon:
12 312 03 20
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu
> napisz komentarz

Instruktaż dla wszystkich! Nawet mała firma, jeśli przetwarza dane osobowe, musi w określonych przypadkach prowadzić złożoną dokumentację oraz wdrożyć skomplikowane zabezpieczenia. Poznaj unikatowy przewodnik po wszystkich meandrach prawnych dotyczących ochrony danych osobowych w firmie. Co to są dane osobowe, jakie dane podlegają ochronie i na czym ona polega? Jak zgodnie z prawem przetwarzać posiadane dane? Jakie są obowiązki administratora? Zasady powierzania przetwarzania danych innemu podmiotowi. Szczegółowa instrukcja jak dokonać zgłoszenia do GIODO. Osobny rozdział poświęcono ochronie danych osobowych pracowników w firmach. A także kompleksowy zestaw firmowych dokumentów, w tym m.in. zgłoszenie zbioru danych do rejestracji GIODO, wypełnione w kilku wariantach polityka bezpieczeństwa instrukcja zarządzania systemem informatycznym służącym do przetwarzania danych osobowych ewidencja osób upoważnionych do przetwarzania danych osobowych pisemne upoważnienie do przetwarzania danych osobowych umowa o powierzenie przetwarzania danych osobowych oraz odpowiednie wnioski, informacje i zgłoszenia. Integralną częścią publikacji jest suplement elektroniczny, który zawiera niezbędne dokumenty przygotowane w formacie MS Word. Suplement umożliwia łatwą edycję, zapis i wydruk dokumentów.

Podobne tytuły
Jak skutecznie chronić dane osobowe w instytucjach kultury.

Jak skutecznie chronić dane osobowe w instytucjach kultury.

Dzięki tej książce sprawdzisz, czy od kandydata do pracy w instytucji kultury oraz od dyrektora można żądać zaświadczenia o niekaralności. A także jak wypełniać poszczególne dokumenty związane z ochroną danych osobowych. Będziesz...

cena: 69,00  47,20 zł
do koszyka
Gabinet lekarski. Jak chronić dane osobowe pracowników pacjentów i podwykonawców

Gabinet lekarski. Jak chronić dane osobowe pracowników pacjentów i podwykonawców

Książka Gabinet lekarski. Jak chronić dane osobowe pracowników, pacjentów i podwykonawców to praktyczne porady, jaką dokumentację wypełniać i do jakich procedur się stosować obecnie, gdy stan zdrowia pacjenta znany jest nie tylko...

cena: 69,00  47,20 zł
do koszyka
Gabinet dentystyczny Jak chronić dane osobowe pracowników, pacjentów i podwykonawców

Gabinet dentystyczny Jak chronić dane osobowe pracowników, pacjentów i podwykonawców

W książce Gabinet dentystyczny. Jak chronić dane osobowe pracowników, pacjentów i podwykonawców znajdziesz kilkanaście wzorów upoważnień, oświadczeń, umów, rejestrów, zgód, wykazów, wniosków i protokołów. Dzięki temu nie...

cena: 69,00  47,20 zł
do koszyka
Raz dane (Digipack)

Raz dane (Digipack)

"Raz dane" to nowa, studyjna płyta legendarnego zespołu Rendez Vous. W albumie usłyszymy rokowe brzmienia nawiązujące do lat 80-tych i dobre, mądre teksty, które są dużym atutem zespołu. Koncepcja płyty jest bardzo spójna, nieco...

cena: 33,00 zł
do koszyka
Dane elementarne

Dane elementarne

Akcja powieści toczy się w latach 1947-1980, a kończy w momencie wybuchu strajku w stoczni szczecińskiej. Bohaterowie spędzają w Szczecinie dzieciństwo, potem wyjeżdżają na studia do różnych miast. Część z nich powraca, część...

cena: 38,00  25,99 zł
do koszyka
Karty proś a będzie Ci dane

Karty proś a będzie Ci dane

Źródłem tej pomocy są karty, które trzymasz w dłoni. Dzięki nim wykorzystasz w swoim życiu najpotężniejsze Prawo we wszechświecie. Ciepłe grafiki obrazem przekazują istotę Prawa Przyciągania umożliwiając synchronizację Twojej...

cena: 69,04  45,15 zł
do koszyka
Medytuj a będzie Ci dane. Podręcznik i audiobook do realizacji marzeń

Medytuj a będzie Ci dane. Podręcznik i audiobook do realizacji marzeń

Esther i Jerry'ego Hicks nikomu specjalnie przedstawiać nie trzeba. Ci amerykańscy odkrywcy Prawa Przyciągania zyskali już ogromną popularność w kilkunastu krajach, w tym w Polsce. Ich najnowsza publikacja pokazuje, że spełnianie marzeń...

cena: 34,30  22,26 zł
do koszyka
Pomyśl a będzie Ci dane. Kultowe przesłania twórcy potęgi pozytywnego myślenia

Pomyśl a będzie Ci dane. Kultowe przesłania twórcy potęgi pozytywnego myślenia

Emmet Fox zrobił dla pozytywnego myślenia to, co Albert Einstein dla fizyki, a Zbigniew Religa dla polskiej transplantologii. To on jest pionierem odkrywania siły każdej myśli pojawiającej się w ludzkim umyśle. Nic dziwnego, że jego prace...

cena: 44,40  28,85 zł
do koszyka
Auto osobowe

Auto osobowe

Rozmiar: 18x26x5 cm

cena: 17,50  14,15 zł
do koszyka
Auto osobowe 9cm

Auto osobowe 9cm

UWAGA! Towar wybierany losowo.

cena: 7,50  6,00 zł
do koszyka
więcej...
Biuro obsługi klienta jest do Państwa dyspozycji: od poniedziałku do piątku w godz 9:00-19:00, w soboty od 9:00 - 16:00, tel. +48 12 312 03 20 mail. sklep@lovebooks.pl
opracowanie Prekursor