O nas   |   Kontakt   |   Jak zamawiać   |   Koszty przesyłki   |   Regulamin zakupów   |   Polityka prywatności   |   Odbiór osobisty

z miłości do czytania!

w naszej ofercie znajduje się 142097 produktów
panel Klienta
panel Klienta ▼
zaloguj się |  |
utwórz nowe konto
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
wyszukiwanie zaawansowane >
działy
lovebooks.pl > Ochrona danych osobowych w praktyce
Ochrona danych osobowych w praktyce

Ochrona danych osobowych w praktyce

Leszek Kępa

Wydawca: Difin
EAN: 9788379309542
ISBN: 9788379309542
Stron: 368
Data wydania: 2015, Oprawa: miękka
dostępność: 19 szt.
cena: 69,00  55,06 zł
szt.
do koszyka
rabat
20%
oszczędzasz 13,94 zł
odnośnie ceny sugerowanej
Zamówienia wysyłamy do 2 dni roboczych !
Dostawa już od 3.99 zł !

szczegóły >
Zamów przez telefon:
12 312 03 20
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu

Materiał zawarty w książce adresowany jest do wszystkich osób, które decydują o zbieraniu, przetwarzaniu i zabezpieczaniu danych osobowych. W publikacji przedstawiono wyczerpująco wszystkie zagadnienia dotyczące przetwarzania danych osobowych. Drugie wydanie uwzględnia zmiany w prawie, w tym nowelizację ustawy o ochronie danych osobowych, której przepisy obowiązują od 1 stycznia 2015 r. Z książki dowiemy się m.in.: ? jak racjonalnie stosować się do wymagań ustawy, ? co robić, gdy dane osobowe wyciekną, ? w jaki sposób przygotować zgodę na przetwarzanie danych, ? o rejestracji zbiorów danych krok po kroku, ? jak zabezpieczać dane, ? jak wygląda kontrola GIODO, ? o odpowiedzialności za nieprzestrzeganie przepisów, ? jak przygotować się na nadchodzące zmiany w prawie europejskim.

Inne książki tego autora:
Podobne tytuły
Ochrona danych osobowych w praktyce + Kalendarz ABI 2017

Ochrona danych osobowych w praktyce + Kalendarz ABI 2017

Ochrona danych osobowych w praktyce ? 180 kluczowych porad z uwzględnieniem rewolucyjnych zmian rozporządzenia UE Książka "Ochrona danych osobowych w praktyce ? 180 kluczowych porad z uwzględnieniem rewolucyjnych zmian rozporządzenia UE"...

cena: 89,00  84,21 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w praktyce - 180 kluczowych porad z uwzględnieniem rewolucyjnych zmian rozporządzenia UE

Ochrona danych osobowych w praktyce - 180 kluczowych porad z uwzględnieniem rewolucyjnych zmian rozporządzenia UE

Książka "Ochrona danych osobowych w praktyce - 180 kluczowych porad z uwzględnieniem rewolucyjnych zmian rozporządzenia UE" przeprowadzi Czytelnika przez najważniejsze kwestie związane z ochroną danych osobowych, tłumacząc trudne...

cena: 89,00  71,02 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych Komentarz

Ochrona danych osobowych Komentarz

Prezentowana publikacja jest jedynym na rynku tak obszernym Komentarzem do Ustawy o ochronie danych osobowych. Autorzy omawiają założenia ustawy i najistotniejsze problemy związane z ochroną danych osobowych oraz prezentują polskie...

cena: 219,00  124,83 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych medycznych

Ochrona danych osobowych medycznych

Stan prawny: wrzesień 2016 r. Praktyczny poradnik o ochronie danych osobowych medycznych Czy wiesz, że większość placówek medycznych popełnia błędy w prowadzonej dokumentacji medycznej pacjentów? Zgodnie z raportem Najwyższej Izby...

cena: 129,00  108,81 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych Komentarz

Ochrona danych osobowych Komentarz

Prezentowana publikacja jest największym na rynku komentarzem do ustawy o ochronie danych osobowych. Autorzy omawiają założenia ustawy i najistotniejsze problemy związane z ochroną danych osobowych oraz prezentują polskie rozwiązania prawne...

cena: 239,00  201,57 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w szkole i przedszkolu

Ochrona danych osobowych w szkole i przedszkolu

Publikacja Ochrona danych osobowych w szkole i przedszkolu ma na celu przedstawienie i wyjaśnienie praktycznych problemów związanych ze stosowaniem ustawy o ochronie danych osobowych dotyczących m.in.: - zakresu przetwarzania (w szczególności...

cena: 50,00  42,18 zł
do koszyka
Ochrona danych medycznych i osobowych pacjentów

Ochrona danych medycznych i osobowych pacjentów

Poradnik zawiera zbiór najbardziej aktualnych odpowiedzi na problemy pojawiające się przy przetwarzaniu danych osobowych pacjentów w placówkach medycznych uwzględniając zmiany obowiązujące od 1 stycznia 2016 r. Wskazówki ekpertów będą...

cena: 79,00  74,75 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w szkole 2015

Ochrona danych osobowych w szkole 2015

?Ochrona danych osobowych w szkole? jest cennym wsparciem dla dyrektorów szkół w procesie gromadzenia, przetwarzania i przechowywania danych osobowych uczniów oraz pracowników placówki. Nowe wydanie! Stan prawny na wrzesień 2015 r. Artykuły...

cena: 99,00  67,71 zł
do koszyka
Ochrona Danych Osobowych w marketingu internetowym

Ochrona Danych Osobowych w marketingu internetowym

Książka Ochrona danych osobowych w marketingu internetowym to przydatny poradnik dla wszystkich tych, którzy prowadzą działania marketingowe z wykorzystaniem narzędzi internetowych. Trzeba pamiętać, że powinny być one nie tylko skuteczne,...

cena: 89,00  84,21 zł
do koszyka
Ochrona danych osobowych w przedszkolu 2015

Ochrona danych osobowych w przedszkolu 2015

?Ochrona danych osobowych w przedszkolu? jest cennym wsparciem dla dyrektorów przedszkoli w procesie gromadzenia, przetwarzania i przechowywania danych osobowych uczniów oraz pracowników placówki. Nowe wydanie! Stan prawny na wrzesień 2015...

cena: 99,00  67,71 zł
do koszyka
więcej...
Biuro obsługi klienta jest do Państwa dyspozycji: od poniedziałku do piątku w godz 9:00-19:00, w soboty od 9:00 - 16:00, tel. +48 12 312 03 20 mail. sklep@lovebooks.pl
opracowanie Prekursor